Pachet de cursuri pentru stilizarea sprâncenelor

Inscrie-te la curs acum!

 

Pachetul de cursuri conține toate informațiile necesare pentru ca tu să devii în câteva săptămâni  expert în stilizarea sprâncenelor. Cursurile sunt menite să îți ofere o pregătire completă în domeniul sprâncenelor, abordarea integrată ajutându-te să înțelegi la un nivel superior tehnicile utilizate pentru înfrumusețarea acestora. 

Pachetul include patru cursuri diferite, fiecare având un rol important în procesul tău de învățare. Acestea se completează reciproc și te ajută să îți dezvolți competențe și abilități profesionale solide în domeniul frumuseții. 

Ce conține pachetul de cursuri?

Pachetul de cursuri pentru sprâncene reprezintă o oportunitate excelentă pentru toate persoanele interesate să se specializeze în această artă. Fiecare curs are un scop specific și, în ansamblu, îți oferă o formare complexă pentru a deveni un expert în lucrul cu sprâncenele.

Curs de stilizare sprâncene

Stilizarea sprâncenelor trebuie să fie realizată corect, complet și personalizat. La curs, înveți pașii obligatorii pentru un rezultat corect și armonios, îți însușești tehnici moderne de pensat a sprâncenelor și descoperi cum realizezi arhitectura sprâncenelor. 

Curs de henna

Înveți procedura de vopsire a sprâncenelor cu henna. Descoperi cum poți crea sprâncene perfect adaptate fiecărei cliente în parte, cum să îmbini culori pentru obținerea nuanței dorite în henna în funcție de trăsăturile clientei, folosirea corectă a tuturor produselor, stilizarea corespunzătoare și norme de igienă. 

Curs de laminare sprâncene

Cursul de laminare a sprâncenelor de la Beauty Adventure este conceput pentru a te pregăti să devii un specialist în domeniul frumuseții, oferindu-ți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea sprâncene perfecte prin tehnica laminării.

Avantajele pachetului de cursuri

Alegerea unui pachet de cursuri pentru sprâncene în locul cursurilor individuale prezintă mai multe avantaje.

În primul rând, unul dintre cele mai importante beneficii este reducerea costurilor. Atunci când optezi pentru un pachet de cursuri, te bucuri de un preț redus pentru întregul set de cursuri, comparativ cu costurile cumulate ale fiecărui curs în parte. Acest lucru îți permite să economisești bani și să investești în alte resurse sau echipamente necesare pentru a-ți dezvolta cariera în domeniul esteticii sprâncenelor.

Un alt avantaj major al pachetului de cursuri este pregătirea completă în domeniu. Vei dobândi competențe și cunoștințe în toate tehnicile esențiale pentru sprâncene, precum stilizare, aplicare henna, laminare și micropigmentare. Acest lucru îți va permite să devii expert în domeniu și să oferi servicii complete și profesionale clienților tăi.

De asemenea, pachetul de cursuri include un serviciu de consultanță timp de 6 luni după terminarea cursurilor. Fie că ai nevoie de răspunsuri la întrebări, sau de sfaturi în cazul unor probleme sau dificultăți întâmpinate în practica profesională, trainerii tăi îți sunt alături jumătate de an după finalizarea ședințelor, astfel încât să ai siguranța și liniștea că aplici corect și eficient noile competențe dobândite. 

În plus, participarea la cursurile Beauty Adventure îți oferă oportunitatea de networking și colaborări cu alți profesioniști și pasionați din domeniu. Această rețea de contacte poate fi valoroasă pentru a stabili posibile colaborări, a primi recomandări de la colegi și a împărtăși experiențe și sfaturi utile pentru dezvoltarea carierei. O astfel de comunitate de profesioniști poate fi o resursă prețioasă în construirea unei reputații solide și a unei clienteli loiale.

Ce vei învăța din aceste cursuri?

Lecțiile cursurilor sunt structurate astfel încât să îți ofere o bază teoretică solidă, dar și cunoștințe practice superioare. Înveți toate informațiile necesare, de la stilizatul corect al sprâncenelor, până la micropigmentarea lor, astfel încât să poți crea sprâncene customizate chiar după finalizarea cursurilor. Abordăm subiecte precum: 

 • istoria pensatului;
 • morfologia fizionomiei;
 • arhitectura sprâncenelor;
 • stilizarea sprâncenelor:
 • tendințe și rolul acestora;
 • corecții;
 • întregul proces de laminare a sprâncenelor;
 • pregătirea și aplicarea vopselei henna;
 • tipuri de ten, pigmenți, noțiuni importante despre piele;
 • aplicarea normelor igienico-sanitare la locul de muncă; 
 • instrucțiuni de îngrijire și recomandări post-proceduri etc. 

Cât durează cursurile de stilizare?

Durata fiecărui curs variază în funcție de complexitatea tehnicilor și competențelor ce urmează a fi dobândite.

 1. Curs de stilizare sprâncene: 1 zi. Ședințele se axează pe tehnici de stilizare, precum pensatul, tunsul și machiajul sprâncenelor.
 2. Curs de henna: 1 zi. Cursul se concentrează asupra aplicării vopselei henna pentru a oferi culoare și contur sprâncenelor.
 3. Curs de laminare sprâncene: 1 zi. Acesta include instruirea în aplicarea soluțiilor de laminare, care ajută la netezirea și disciplinarea firelor de păr.

Timpul petrecut cu deprinderea cunoștințelor tehnice și practice este esențial pentru dezvoltarea aptitudinilor în domeniul stilizării sprâncenelor. Din acest motiv, fiecare curs include sesiuni practice în care cursanții își pot exersa tehnicile învățate sub îndrumarea instructoarelor noastre cu experiență. Această abordare asigură că, la finalul cursurilor, cursanții vor fi capabili să aplice cunoștințele dobândite în mod eficient și să ofere servicii de calitate clienților lor.

Ustensile și produse folosite la curs

La toate cursurile pentru sprâncene ți se pun la dispoziție instrumente, ustensile și consumabile profesionale. Printre ustensilele pe care le vei regăsi se numără pensetele, pieptenele pentru sprâncene, perii, forfecuțe și rigle pentru măsurare. Acestea sunt utilizate pentru a defini forma sprâncenelor, pentru a elimina firele nedorite și pentru a le aranja într-un mod armonios.

Pentru cursurile de henna, laminare sprâncene, vei învăța să utilizezi produse specifice, precum pasta de henna pentru colorare, soluția pentru laminare. Calitatea acestor produse este crucială pentru obținerea unor rezultate naturale și durabile, motiv pentru care îți oferim acces la produse de foarte bună calitate, provenite de la furnizori de încredere.

Pe lângă acestea, îți oferim un suport de curs, care conține toate informațiile discutate în cadrul ședințelor, precum și un kit de practică

După absolvirea cursurilor, vei putea să

Realizezi o gamă largă de servicii pentru sprâncene

Finalizarea pachetului de cursuri îți va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a oferi clienților servicii complexe de stilizare, henna, laminare a sprâncenelor. Aceasta îți va permite să te diferențiezi de alți specialiști din domeniu și să atragi o gamă mai largă de clienți.

Îmbunătățești calitatea serviciilor oferite

Absolvind fiecare curs în parte, vei dobândi competențe tehnice aprofundate și vei învăța să folosești materialele și ustensilele specifice în mod corect și eficient. Astfel, vei putea oferi servicii de înaltă calitate, care să garanteze satisfacția clienților.

Începi propria afacere în domeniul frumuseții

Cu competențele și cunoștințele acumulate, vei putea să îți dezvolți propria afacere în domeniul sprâncenelor, oferind servicii de înaltă calitate și cu o gamă variată de tehnici. Acest lucru îți va permite să îți crești veniturile și să îți consolidezi poziția pe piață.

Stăpânești aptitudini tehnice avansate

La cursuri, vei învăța să stăpânești diferite metode de stilizare a sprâncenelor. Aceste tehnici te vor ajuta să creezi sprâncene perfecte, adaptate nevoilor și preferințelor clienților tăi.

Folosești cu încredere produsele și instrumentele pentru stilizarea sprâncenelor

Pe parcursul cursurilor, vei învăța cum să folosești în mod eficient, corect și sigur ustensilele și produsele specifice fiecărei proceduri în parte. Această cunoaștere îți va permite să oferi rezultate durabile și să te adaptezi la diferite tipuri de sprâncene și cerințe ale clienților.

Consultanță după cursuri

Un aspect esențial al pachetului de cursuri pentru sprâncene este consultanța oferită după absolvire. Aceasta are rolul de a susține cursanții în aplicarea corectă și eficientă a tehnicilor învățate pe parcursul cursurilor. Trainerii vor fi disponibili timp de 6 luni pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi sfaturi și recomandări legate de stilizarea, aplicarea henna, laminarea sprâncenelor.

Prin intermediul acestui suport, vei primi feedback constructiv, vei putea să îți îmbunătățești tehnicile și să le adaptezi în funcție de nevoile și preferințele clienților.  În plus, trainerii îți pot oferi informații și sfaturi despre cum să îți promovezi serviciile și să atragi clienți noi, precum și sfaturi practice legate de marketing, branding și strategii de vânzare.

Cât costă pachetul de cursuri?

Pachetul de cursuri pentru sprâncene Beauty Adventure are prețul de 350 euro/grupa sau 45-euro/ individual.

De ce să alegi cursurile Beauty Adventure?

Alegerea cursurilor Beauty Adventure pentru a te forma în domeniul stilizării sprâncenelor poate fi o decizie înțeleaptă, datorită multor factori ce contribuie la succesul cursanților. Unul dintre acești factori este experiența și expertiza instructorilor. La Beauty Adventure, vei avea ocazia să înveți de la profesioniști cu ani de experiență în domeniu, care dețin calificări și competențe recunoscute în industrie.

Metodele de predare inovatoare și personalizate utilizate de Beauty Adventure contribuie, de asemenea, la succesul cursanților. Instructorii folosesc sesiuni practice, demonstrații live, simulări și feedback individualizat pentru a se asigura că fiecare cursant înțelege și aplică corect tehnicile învățate. Acest mod de predare adaptat nevoilor și stilului de învățare al fiecărui cursant ajută la dobândirea rapidă și eficientă a cunoștințelor.

Suportul continuu oferit cursanților este un alt aspect important al cursurilor Beauty Adventure. Acest suport poate fi de mare ajutor în aplicarea tehnicilor învățate în practică și în dezvoltarea profesională a cursanților.

Despre trainerii tăi

La cursurile Beauty Adventure, Jana Ceban și Natalia sunt trainerii tăi dedicați. Pentru ele, stilizarea sprâncenelor înseamnă evidențierea trăsăturilor frumoase și camuflarea imperfecțiunilor.

Jana Ceban are o experiență de peste 17 ani în domeniul beauty și este absolventă a numeroase cursuri, printre care cursul de microblading la Lash&Brow Russia cu Irina Levchuk și Natalia Krasnoperova, la Milano, cursul Phi Brow, cu Branco Babic, în Dubai și Masterclass-ul de micropigmentare sprâncene, la Sankt Petersburg. Jana a avut și calitatea de jurat la numeroase competiții de make-up și micropigmentare sprâncene, iar pasiunea ei este să descopere frumosul individual, nu cel comun.

Întrebări frecvente

1. Ce modalități de plată există?

Poți plăti cursurile atât cash, cât și cu cardul. 

2. Primesc kit?

Da, îți oferim un kit de practică pentru stilizarea sprâncenelor.

3. Unde vor avea loc cursurile?

Toate ședințele se vor desfășura la locatia Beauty Adventure, din sector 3, Bucuresti.

Este momentul să investești în dezvoltarea ta profesională și să te specializezi în acest domeniu în creștere. Înscrie-te la cursurile pentru sprâncene și accelerează-ți cariera pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a accelera cariera în domeniul frumuseții!

 

Curs profesional de stilizare a sprâncenelor (curs de pensat)

Curs de stilizare sprâncene (pensat)

Cursul de stilizare sprâncene de la Beauty Adventure este conceput pentru a-ți oferi o instruire superioară în tehnici variate de pensat și stilizare, care să îți permită să oferi servicii personalizate clienților tăi, adaptate nevoilor și preferințelor acestora.

Curs profesional de laminare a sprancenelor

Curs de laminare sprâncene

Participă la cursul de laminare sprâncene, învață cum să aplici această tehnică în mod profesionist și să o adaptezi la nevoile individuale ale clienților tăi! Cursul de laminare a sprâncenelor îți oferă o bază solidă pentru a deveni un specialist apreciat în acest serviciu.

Curs de henna pentru sprâncene

Curs de henna pentru sprâncene

Învață una dintre cele mai populare metode de înfrumusețare din industrie! La cursul de henna descoperi secretele stilizării corecte a sprâncenelor și cum să aplici vopseaua de henna pentru a obține o colorare naturală și durabilă a sprâncenelor.

Formular de inscriere la curs

Citeste si

Suna acum
Programează-te acum