Micropigmentare buze

Ce este micropigmentarea buzelor?

Micropigmentarea buzelor este o variantă alternativă pentru botox sau acid hialuronic care este din ce în ce mai căutată în ultimii ani. Într-un mod asemănător cu micropigmentarea sprâncenelor, această tehnică presupune introducerea unui pigment în straturile superioare ale pielii, astfel încât buzele tale să fie mai proeminente și să capete forma și culoarea pe care ți le dorești. 

De ce să nu te trezești în fiecare dimineață cu aspectul ideal, fără să mai apelezi la produse cosmetice care îți consumă timp și bani? Conturul permanent al buzelor realizat la salonul nostru este o investiție de lungă durată și care te va ajuta să arăți așa cum ai visat întotdeauna. Buzele tale pot fi mărite într-un mod dramatic sau mai natural, în funcție de preferințele tale. 

Vino cu lipstick-ul tău favorit la tehnician și împreună veți alege cea mai potrivită nuanță!

Tehnici de micropigmentare

Tehnica plină (micropigmentare full lip)

Această tehnică de micropigmentare a buzelor presupune pigmentarea întregii suprafețe pentru a obține un efect “plin” și foarte vizibil. Este recomandată persoanelor cu buze subțiri sau diverse asimetrii în această zonă a feței, cât și celor care își doresc o culoare îndrăzneață a buzelor. 

Tehnica Ombre

După cum spune și denumirea sa, tehnica ombre pune accentul asupra interiorului buzei, unde pigmentul va fi mai intens decât în exterior. Efectul obținut va arăta mai degrabă natural, comparativ cu tehnica full lip. 

Etapele procedurii de micropigmentare a buzelor

1. Crearea schiței

Este important să vii la ședința de micropigmentare cu o idee asupra formei și dimensiunii ideale a buzelor tale. În orice caz, împreună cu tehniciana, vei porni de la realizarea unei schițe care să reprezinte un ghid pentru rezultatul final. Nu te sfii să faci anumite modificări dacă nu ești mulțumită și să discuți toate aspectele care te îngrijorează împreună cu tehniciana înaintea procedurii propriu-zise. 

2. Aplicarea anesteziei

După realizarea schiței, se va aplica anestezia locală. La fel precum în cazul oricărui tip de micropigmentare, este nevoie de o perioadă scurtă de timp pentru ca acesta să își facă efectul. De cele mai multe ori, disconfortul resimțit de către cliente este aproape insesizabil după aplicarea anesteziei. 

3. Se efectuează procedura propriu-zisă 

Tehniciana va utiliza un aparat pentru tatuarea buzelor cu ajutorul căruia va introduce pigmenți naturali în buzele tale. Procedura poate dura până la două ore, în funcție și de gradul de disconfort resimțit. Deoarece este o zonă sensibilă, este posibil să fie nevoie de reaplicarea anestezicului local din când în când. 

Cât costă micropigmentarea buzelor?

Prețul ședinței inițiale pentru micropigmentarea buzelor este de  850 lei. Este posibil să fie nevoie de o ședință de retuș la o lună după efectuarea procedurii. Găsești toate informațiile despre tarifele Beauty Adventure aici

Galerie

imagine

 

Despre Jana Ceban

Jana Ceban a absolvit școala de machiaj Kruger Brent în anul 2007. Cursurile s-au întins pe o perioadă de 10 luni și au inclus informații cu privire la: tehnici pentru machiaj de epocă, machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj de mireasă, machiaj de teatru, film și podium, transformări, face și bodypainting. Jana a absolvit un curs specializat în bodypainting și la Barcelona, având o experiență în domeniul make-up-ului de 15 ani. 

A participat la numeroase master-class-uri atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, Jana a participat la concursul Estetica Beauty Awards în anul 2014, unde a câștigat primul loc la machiaj. A fost invitată să fie parte din juriile concursurilor internaționale de machiaj în Italia. 

Jana a lucrat atât cu persoane fizice în ceea ce privește machiajul de zi, de seară, de mireasă sau de Halloween, cât și cu diverse case de producție pentru filme, reclame, proiecte individuale sau emisiuni TV. În unele dintre acestea a realizat transformări de personaje precum ar fi emisiunea “Te cunosc de undeva”. 

Incepand cu 2014 a urmat diverse cursuri si master-classuri invatand tehnici noi de microblading, micropigmentare a sprancenelor, buzelor si eyelinerului ochilor.

Ai grijă de frumusețea ta și nu te sfii să faci pașii necesari pentru a atinge look-ul dorit! 


Întrebări frecvente

Căror persoane li se potrivește tehnica de micropigmentare a buzelor?

Procedura de micropigmentare a buzelor este recomandată persoanelor care nu sunt mulțumite de grosimea sau culoarea naturală a buzelor lor, cât și celor care își doresc un contur al buzelor mai bine definit sau mascarea ridurilor fine. 

De asemenea, dacă au existat diferite intervenții sau traumatisme care au afectat forma buzelor, cât și dacă acestea sunt inegale sau disproporționate. Tot în această categorie intră și persoanele care vor să scutească timpul petrecut pentru machiaj sau care își doresc pur și simplu un look reîmprospătat. 

Există riscuri în realizarea procedurii de micropigmentare a buzelor?

Riscurile de alergiile sunt aproape nule deoarece pigmenții utilizați sunt organici, iar acele folosite pentru introducerea pigmentului în piele sunt de unică folosință și vor fi desigilate de fiecare dată în fața ta. 

În cât timp voi vedea rezultatul final?

Datorită sensibilității zonei asupra căreia se realizează procedura, buzele vor avea o culoare mai intensă imediat după finalizarea ședinței. După câteva ore, însă, acestea vor reveni la culoarea stabilită împreună cu tehniciana la început.

Cât timp durează rezultatul?

În funcție de tipul de piele și îngrijirea buzelor după procedura de micropigmentare, tatuajul poate dura între doi și cinci ani. Cu toate acestea, pentru a păstra rezultatul într-o proporție cât mai mare, ședințele de retuș sunt necesare la anumite intervale de timp. 

Este o procedură dureroasă?

Gradul de disconfort fizic resimțit este relativ pentru fiecare persoană în parte. De cele mai multe ori, durerea este aproape insesizabilă datorită anestezicului aplicat înainte.

Citeste si

Suna acum
Programează-te acum