Powdering: Procedură, oferte și întrebări frecvente

Powderingul este o tehnică de înfrumusețare la care apelează din ce în ce mai multe femei de pretutindeni. Rezultatele obținute sunt foarte naturale și imită foarte bine efectul de fard pentru sprâncene. Dacă îți dorești să te bucuri de un aspect mult mai bine conturat al acestei zone a feței tale, mai jos îți vom oferi toate detaliile necesare pentru a-ți da seama dacă această tehnică este potrivită pentru tine. 


Galerie

Powdering: Procedură, oferte și întrebări frecvente

 

Sursa: FreePik

Beneficiile procedurii de powdering

Vei obține un rezultat foarte natural

Tehnica micropigmentării prin powdering te va ajuta să obții sprâncene cu un aspect natural, chiar mai mult decât în cazul micropigmentării fir cu fir. Datorită faptului că pigmenții sunt introduși în pielea ta în degrade, utilizând mai multe nuanțe, rezultatul va fi unul de efect, fără să fie însă foarte dramatic. 

Sprâncenele tale vor arăta ideal pe o perioadă îndelungată

Powderingul este tehnica ideală pentru persoanele care își doresc sprâncene perfecte pe o perioadă îndelungată. Deși efectele se pot menține până la doi ani, păstrarea intensității pigmentului în piele depinde foarte mult de respectarea regulilor de îngrijire și de tipul de ten al fiecărui client în parte. 

Vei fi mereu gata de plecare

Fie că ai deseori alergii la produse de make-up sau vrei să elimini această etapă de înfrumusețare a sprâncenelor din rutina ta zilnică, tehnica powder pentru sprâncene te ajută să îți eficientizezi timpul și să fii mereu gata de plecare. Mai mult decât atât, privirea ta va fi intensificată, iar fizionomia ta va căpăta expresivitatea pe care o cauți. 

Despre Jana Ceban

Jana Ceban a absolvit școala de machiaj Kruger Brent în anul 2007. Cursurile s-au întins pe o perioadă de 10 luni și au inclus informații cu privire la: tehnici pentru machiaj de epocă, machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj de mireasă, machiaj de teatru, film și podium, transformări, face și bodypainting. Jana a absolvit un curs specializat în bodypainting și la Barcelona, având o experiență în domeniul make-up-ului de 15 ani. 

A participat la numeroase master-class-uri atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, Jana a participat la concursul Estetica Beauty Awards în anul 2014, unde a câștigat primul loc la machiaj. A fost invitată să fie parte din juriile concursurilor internaționale de machiaj în Italia. 

Jana a lucrat atât cu persoane fizice în ceea ce privește machiajul de zi, de seară, de mireasă sau de Halloween, cât și cu diverse case de producție pentru filme, reclame, proiecte individuale sau emisiuni TV. În unele dintre acestea a realizat transformări de personaje precum ar fi emisiunea “Te cunosc de undeva”. 


Etapele procedurii de powdering

1. Crearea schiței

Primul pas în efectuarea procedurii de powdering este crearea unei schițe, după care tehniciana va lucra pentru a ajunge la rezultatul final. Pentru acest lucru, se va utiliza un creion dermatograf pentru a stabili forma și grosimea asupra cărora s-a convenit împreună cu fiecare clientă în parte. 

2. Aplicarea anesteziei

Disconfortul fizic al procedurii de powdering pentru sprâncene va fi redus la minim datorită anestezicului local care se aplică înainte de a trece la etapa introducerii pigmentului în piele. Anestezia este sub formă de cremă, care va amorți temporar zona sprâncenelor.  

3. Se efectuează procedura propriu-zisă

La fel ca în cazul micropigmentării obișnuite, tehniciana va folosi un aparat cu ace subțiri pentru a introduce pigmenții de natură organică în straturile superioare ale pielii. Rezultatul final va imita foarte bine fardul de sprâncene, având un efect pudrat - de unde și numele tehnicii. 

Cât costă procedura de powdering?

Costul procedurii de micropigmentare de tip powdering este de 850 de lei pentru ședința inițială și 350 de lei pentru ședința de retuș care va avea loc peste aproximativ 30 de zile. Descoperă toate tarifele Beauty Adventure pe site. Întrebări frecvente

Căror persoane li se potrivește tehnica de powdering?

Micropigmentarea de tip powdering se potrivește tuturor persoanelor care vor să își îmbunătățească aspectul sprâncenelor sau să acopere anumite cicatrici. De asemenea, pigmentul sprâncenelor se va schimba, în cazul în care acestea sunt prea deschise la culoare, iar forma lor va fi modificată, în cazul în care sunt asimetrice. 

Există riscuri în realizarea micropigmentării powder?

Nu există niciun risc în realizarea micropigmentării de tip powder deoarece acele utilizate sunt de unică folosință, iar pigmenții introduși în piele sunt de natură organică, ceea ce minimizează complet riscul de apariție a alergiilor sau iritațiilor. 

În cât timp voi vedea rezultatul final?

Imediat după procedură, sprâncenele vor avea un pigment mult mai închis decât cel la care te așteptai. Odată cu procesul de vindecare, după aproximativ o săptămână, intensitatea acestuia va scădea, iar tu vei ajunge la rezultatul stabilit inițial, împreună cu tehniciana. 

Cât timp durează rezultatul?

Cu cât tenul tău este mai gras și mai sensibil, cu atât rezultatele vor dura mai puțin. Cele mai norocoase persoane sunt cele cu tenul uscat sau normal. Cu toate acestea, rezultatele pot dura între șase luni și doi ani. 

Este o procedură dureroasă?

Durerea este relativă în funcție de fiecare persoană în parte. Datorită anestezicului utilizat, disconfortul fizic resimțit ar trebui să fie aproape insesizabil. 

Citeste si

Suna acum
Programează-te acum