Pensat Sprancene

Tehnici de pensat

La Beauty Adventure, poți beneficia de stilizarea tradițională a sprâncenelor, fără ceară sau ață, ci doar cu penseta. Pentru a-ți pensa sprâncenele în mod corespunzător, urmăm acești pași esențiali:      

 1. Stabilim punctele de început, arc și sfârșit: Aceste puncte sunt esențiale pentru a contura forma sprâncenelor și a evita un aspect inestetic. Punctul de început trebuie să fie în linie cu aripa nasului, arcul trebuie să fie în linie cu centrul ochiului, iar punctul de sfârșit trebuie să fie în linie cu colțul extern al ochiului.
 2. Smulgerea firelor de păr în direcția creșterii: Pentru a minimiza durerea și iritația, smulgem firele de păr în direcția în care cresc.

Pentru a menține sprâncenele aranjate și în formă bună între vizitele la salon, urmează aceste recomandări:

 • periază sprâncenele zilnic cu o perie specială pentru a preveni încâlcirea firelor de păr și pentru a menține forma dorită;
 • utilizează produse de sprâncene, precum geluri sau creme fixatoare, pentru a menține forma sprâncenelor și a le oferi un aspect aranjat;
 • evită smulgerea excesivă a părului în afara ședințelor de pensat pentru a preveni subțierea sprâncenelor și un aspect inestetic.

Modele și forme de pensat

Analiza fizionomiei clientului este un pas esențial în procesul de a alege forma sprâncenelor, deoarece aceasta influențează în mare măsură aspectul general al feței. Unul dintre modurile prin care determinăm forma feței este prin observarea proporțiilor dintre lățimea frunții, a pomeților și a liniei maxilare. Fețele rotunde, ovale, pătrate și în formă de inimă necesită abordări diferite în alegerea formei sprâncenelor.

Importanța fizionomiei în alegerea formei sprâncenelor nu poate fi subestimată. Diferitele forme de sprâncene pot accentua sau diminua anumite trăsături ale feței, contribuind la crearea armoniei și echilibrului între trăsăturile faciale ale unei persoane. De exemplu, sprâncenele arcuite pot ajuta la echilibrarea unei fețe rotunde, în timp ce sprâncenele drepte pot fi mai potrivite pentru fețe cu trăsături mai ascuțite.

Există mai multe forme de sprâncene care pot fi realizate prin pensat, printre care se numără sprâncenele drepte, arcuite și așa mai departe. La salonul nostru vei beneficia întotdeauna de servicii personalizate, întrucât modelele și formele de pensat trebuie adaptate în funcție de fizionomia fiecărui client pentru a obține un rezultat estetic plăcut și armonios.

Beneficiile pensatului

Beneficiile pensatului sprâncenelor sunt multiple și pot avea un impact pozitiv asupra aspectului general al feței:

 • pensatul corect al sprâncenelor poate îmbunătăți aspectul general al feței prin crearea unui efect de lifting natural. Sprâncenele bine definite și aranjate pot face ca ochii să pară mai mari și mai luminoși, oferind un aspect mai tânăr și odihnit;
 • pensatul sprâncenelor poate ajuta la creșterea simetriei faciale, contribuind la armonia generală a trăsăturilor faciale. Chiar dacă sprâncenele perfect simetrice sunt rare, un pensat echilibrat poate compensa eventualele asimetrii și poate accentua frumusețea naturală a feței;
 • sprâncenele bine conturate pot accentua și echilibra alte trăsături ale feței, cum ar fi ochii, nasul și buzele. Alegerea formei potrivite de pensat în funcție de fizionomia clientului poate pune în valoare trăsăturile specifice și poate amplifica frumusețea naturală a acestuia;
 • în ceea ce privește durabilitatea și întreținerea, un pensat bine executat poate dura mai mult timp și necesită mai puțină întreținere decât alte metode de stilizare a sprâncenelor. În plus, pensatul poate preveni ruperea sau deteriorarea firelor de păr, contribuind la menținerea sănătății și aspectului sprâncenelor pe termen lung.

Îngrijirea sprâncenelor înainte și după pensat

Înainte de pensat

Pregătirea sprâncenelor înainte de pensat este crucială pentru a asigura un proces lin și eficient. Curățarea și exfolierea pielii din jurul sprâncenelor ajută la eliminarea impurităților și celulelor moarte ale pielii, care pot îngreuna procesul de pensat. În plus, aplicarea unei comprese reci sau a unui gel calmant pe zona respectivă poate reduce sensibilitatea și roșeața înainte de procedură, diminuând astfel disconfortul și prevenind iritațiile.

După pensat

După pensat, este posibil să apară o ușoară iritație sau roșeață a pielii. Pentru a calma zona afectată, se recomandă aplicarea unei comprese reci, a unui gel calmant cu aloe vera sau a unei loțiuni hidratante non-grase. Aceste metode ajută la reducerea inflamației și la accelerarea procesului de vindecare.

Hidratarea și menținerea sănătății sprâncenelor sunt aspecte esențiale pentru a le păstra aspectul frumos și sănătos. Utilizarea unor produse specifice, cum ar fi balsamuri sau seruri pentru sprâncene, care conțin vitamine și ingrediente nutritive, poate stimula creșterea și sănătatea sprâncenelor, precum și a pielii din jurul acestora.

Alte recomandări

Pentru a evita iritațiile suplimentare sau hiperpigmentarea pielii sensibile de după pensat, este indicat să se evite expunerea la soare pentru cel puțin 24 de ore după procedură. Purtarea unei creme cu protecție solară poate fi, de asemenea, benefică în această perioadă.

De asemenea, este recomandat să se evite aplicarea machiajului pe sprâncene pentru cel puțin 24 de ore după pensat pentru a preveni infecțiile și a permite pielii să se vindece în mod corespunzător. În cazul în care este necesar să se refacă forma sau culoarea sprâncenelor în această perioadă, se poate opta pentru produse naturale și non-comedogenice, care nu vor bloca porii sau irita pielea.

Alte tehnici de îngrijire a sprâncenelor

Pe lângă pensatul sprâncenelor, micropigmentarea, microbladingul și powderingul, au devenit tot mai populare datorită rezultatelor naturale și de durată pe care le oferă. Aceste metode sunt ideale pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească forma și culoarea sprâncenelor, precum și pentru cele care și-au pierdut o parte din firele de păr din zona sprâncenelor din diverse motive.

Micropigmentarea sprâncenelor este o tehnică semi-permanentă ce presupune aplicarea unui pigment în epidermă, folosind un dispozitiv electric special. Avantajele micropigmentării includ rezultate naturale, de lungă durată (1-3 ani, în funcție de tipul de piele și stilul de viață al fiecărei persoane), economisirea timpului petrecut pentru machiajul zilnic, corectarea asimetriilor și îmbunătățirea formei sprâncenelor

Microbladingul sprâncenelor, pe de altă parte, implică utilizarea unui instrument manual cu ajutorul căruia se realizează mici incizii în piele, în care se aplică pigmentul. Această tehnică permite crearea unor fire de păr extrem de fine și naturale, care se estompează ușor în timp. Microbladingul durează de obicei între 1 și 2 ani.

Powderingul sprâncenelor este o altă tehnică semi-permanentă ce implică aplicarea unui pigment în piele, pentru a crea o umbră naturală, similară cu efectul dat de pudra pentru sprâncene. Această metodă este recomandată persoanelor cu piele grasă, deoarece oferă rezultate mai stabile în timp. Procedura este potrivită pentru persoanele cu sprâncene rare sau inegale, pentru corectarea asimetriilor, sau pentru obținerea unui aspect mat și uniform. Durata rezultatelor variază între 1 și 3 ani. 

Iată principalele diferențe dintre cele trei metode de stilizare a sprâncenelor:

 1. Micropigmentarea oferă un aspect mai uniform și poate fi utilizată pentru a corecta imperfecțiunile sau a schimba ușor forma sprâncenelor.
 2. Microbladingul este ideal pentru persoanele care doresc un aspect cât mai natural, cu fire de păr extrem de fine și realiste.
 3. Powderingul oferă un efect similar cu cel al pudrei pentru sprâncene și este o opțiune bună pentru persoanele cu piele grasă.

Alegerea celei mai potrivite tehnici depinde în mare parte de preferințele personale și de nevoile fiecărei persoane. Pentru a obține cele mai bune rezultate și a evita eventualele complicații, specialiștii Beauty Adventure îți oferă toate recomandările de care ai nevoie.

Cât costă pensatul sprâncenelor?

Pensatul sprâncenelor la Beauty Adventure oferă un raport calitate-preț excelent. Alegerea serviciilor noastre pentru pensatul sprâncenelor poate aduce avantaje economice pe termen lung, deoarece investiția într-un serviciu profesionist și de calitate garantează rezultate care durează mai mult și necesită întreținere mai puțin frecventă. Verifică aici prețurile salonului nostru!

Tehnicienii de la Beauty Adventure sunt specializați în stilizarea sprâncenelor și beneficiază de o experiență vastă în domeniu. Folosesc tehnici moderne și produse de înaltă calitate pentru a obține rezultate naturale și durabile. De asemenea, la salon, sprâncenele fiecărei persoane sunt stilizate diferit, deoarece punem accent pe o abordare personalizată în ceea ce privește pensatul acestora, ținând cont de fizionomia, stilul și preferințele fiecărui client. Acest lucru asigură rezultate naturale și satisfăcătoare pentru toți clienții, care se pot bucura de sprâncene armonioase și bine definite.    

Experiența pensatului sprâncenelor la Beauty Adventure este plăcută și relaxantă, datorită decorului elegant al salonului, muzicii ambientale, igienei impecabile și atenției la detalii în ceea ce privește confortul clienților. Toate aceste elemente contribuie la crearea unei atmosfere propice pentru a te bucura de un moment de răsfăț și înfrumusețare. Te așteptăm la salon dacă îți dorești sprâncene perfecte și îngrijite!

De ce să alegi Beauty Adventure?

La Beauty Adventure, ne mândrim cu costurile competitive și transparența în ceea ce privește prețurile pentru serviciile noastre. Tarifele practicate de noi se situează într-un interval accesibil, fără a face compromisuri în privința calității serviciilor oferite.

Unul dintre punctele noastre forte este experiența și profesionalismul specialiștilor noștri. Specialiștii de la Beauty Adventure sunt instruiți temeinic și au acumulat ani de experiență în domeniu, garantând astfel rezultate de înaltă calitate și un aspect estetic plăcut al sprâncenelor pentru toți clienții.  

De asemenea, ne concentrăm pe personalizare și consultanță pentru a oferi clienților noștri cele mai bune rezultate. Fiecare client beneficiază de o abordare personalizată, bazată pe analiza fizionomiei și pe sfaturi privind forma și modelul de sprâncene care se potrivește cel mai bine. Acest lucru asigură un rezultat care scoate în evidență trăsăturile naturale ale feței și îmbunătățește aspectul general al clienților noștri.   

Spațiul salonului Beauty Adventure este conceput pentru a oferi o ambianță plăcută și igienică. Ne asigurăm că mediu este relaxant, confortabil și igienic, oferind clienților noștri cele mai bune condiții în timpul procesului de pensat al sprâncenelor.

Citeste si

Suna acum
Programează-te acum