Microblading: Procedură, oferte și întrebări frecvente

Sprâncenele sunt cele care dau expresivitate fizionomiei tale, tocmai din aceste motiv ele ar trebui sa aibă forma potrivită ȚIE. Microblading-ul este o procedură cu ajutorul căreia putem reconstrui forma sprâncenelor. Această tehnică se efectuează la suprafața pielii cu ajutorul unui aparat manual de forma unui stilou în capul căruia se atașează “acul” (care are forma unei lame compuse din mai multe ace foarte fine și subțiri). 

Rezultatul este unul foarte natural și apreciat de persoanele care nu își doresc sprâncene intense. 

Galerie

Microblading: Procedură, oferte și întrebări frecventeMicroblading: Procedură, oferte și întrebări frecventeMicroblading: Procedură, oferte și întrebări frecventeMicroblading: Procedură, oferte și întrebări frecvente

Avantajele procedurii de microblading

Vei avea sprâncene mai bine conturate

Sprâncenele aduc o mare contribuție în ceea ce privește fizionomia. De ce să nu îți intensifici privirea cu ajutorul microbladingului? Astfel, vei putea obține forma mult dorită a sprâncenelor, iar rezultatele vor rezista o perioadă îndelungată. 

Nu mai trebuie să utilizezi machiaj

Gata cu orele petrecute dimineața în fața oglinzii pentru aplicarea fardului sau creionului pentru sprâncene! Atunci când apelezi la procedura de microblading, sprâncenele tale vor fi mereu aranjate, iar tu nu mai trebuie să le dedici timp special din programul tău. 

Poți masca anumite imperfecțiuni

Fie că este vorba de anumite cicatrici sau poate un tatuaj mai vechi, tehnica de microblading (precum și cea de powdering) te va ajuta să maschezi orice imperfecțiune sau să umpli golurile existente între firele tale naturale de păr. 

Etapele procedurii de microblading

1. Ședința de consultanță

Înainte de a începe procedura propriu-zisă, va exista o discuție între clientă și tehniciană, astfel încât așteptările și dorințele tale să poată fi luate în considerare. În funcție de forma feței și culoarea părului, se va alege forma, dimensiunea și pigmentul corespunzător pentru noile tale sprâncene. 

2. Realizarea schiței

Tehniciana va desena forma sprâncenelor dorite de tine cu ajutorul unui creion dermatograf. După aceea, urmează să umple golurile prin tehnica de microblading, până ce se va ajunge la rezultatul final. 

3. Aplicarea anestezicului

Pentru ca disconfortul resimțit de clientă să fie minim, se aplică întotdeauna un anestezic local sub formă de cremă. Aceasta își face imediat efectul, după care pigmentul poate fi introdus în piele.

4. Procedura propriu-zisă

Cu ajutorul aparatului manual, tehniciana va începe să introducă pigmentul ales în pielea ta. Procedura poate dura până la două ore, în funcție și de cât de bine pătrunde pigmentul în piele. 

 

Cât costă microbladingul?

Costul ședinței inițiale de microblading este de 1300 850 de lei, iar ședința de retuș ce va fi realizată după aproximativ o lună costă 350 de lei. Poți afla tarifele practicate de Beauty Adventure aici

 

Despre Jana Ceban

Jana Ceban a absolvit școala de machiaj Kruger Brent în anul 2007. Cursurile s-au întins pe o perioadă de 10 luni și au inclus informații cu privire la: tehnici pentru machiaj de epocă, machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj de mireasă, machiaj de teatru, film și podium, transformări, face și bodypainting. Jana a absolvit un curs specializat în bodypainting și la Barcelona, având o experiență în domeniul make-up-ului de 15 ani. 

A participat la numeroase master-class-uri atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, Jana a participat la concursul Estetica Beauty Awards în anul 2014, unde a câștigat primul loc la machiaj. A fost invitată să fie parte din juriile concursurilor internaționale de machiaj în Italia. 

Jana a lucrat atât cu persoane fizice în ceea ce privește machiajul de zi, de seară, de mireasă sau de Halloween, cât și cu diverse case de producție pentru filme, reclame, proiecte individuale sau emisiuni TV. În unele dintre acestea a realizat transformări de personaje precum ar fi emisiunea “Te cunosc de undeva”. 


Te așteptăm la Beauty Adventure cu tehnici și ustensile de lucru profesioniste!

 


Întrebări frecvente

CĂROR PERSOANE LI SE POTRIVEȘTE TEHNICA DE MICROBLADING?

Fie că vrei să îți modifici forma sprâncenelor, să le accentuezi sau pur și simplu să arăți îngrijită și gata de plecare tot timpul, microbladingul li se potrivește tuturor.

EXISTĂ RISCURI ÎN REALIZAREA PROCEDURII DE MICROBLADING?

Atât timp cât nu te regăsești în contraindicațiile pentru procedura de microblading aceasta este o procedură complet sigură, deoarece acele utilizate sunt de unică folosință, iar pigmentul ce îți va fi introdus în piele este organic. 

ÎN CÂT TIMP VOI VEDEA REZULTATUL FINAL?

Imediat după procedură poți ieși “în lume”. Sprâncenele tale vor arăta foarte bine. Dacă ai pielea mai sensibilă, poți rămâne cu o roșeață în jurul sprâncenelor care trece în decurs de 30 de minute - o oră. În următoarele zile de la efectuarea procedurii microblading, sprâncenele tale vor arata mai intens, vor fi mai accentuate. Perioada lor de vindecare (timpul în care cad cojițele) este de 1-2 săptămâni.

CÂT TIMP DUREAZĂ REZULTATUL?

Te poți bucura de efectul microbladingului până la 2 ani, în funcție de felul în care îți îngrijești sprâncenele după realizarea procedurii și a tipului tău de ten. Cu toate acestea, ședințele de retuș sunt necesare pentru a păstra intensitatea pigmentului.

ESTE O PROCEDURĂ DUREROASĂ?

La fel precum în cazul micropigmentării sprâncenelor, durerea este relativă în funcție de fiecare persoană în parte. Dacă simți disconfort în timpul realizării procedurii, tehniciana ta poate aplica mai mult anestezic local, astfel încât durerea să fie aproape inexistentă. 

Citeste si

Suna acum
Programează-te acum