Machiaj de mireasă

Machiajul de mireasă reprezintă unul dintre aspectele centrale de care protagonista trebuie să se ocupe. Nu este întotdeauna ușor să identifici stilul sau culorile potrivite pentru tine, însă la Beauty Adventure te poți baza pe o profesionistă care să te ajute cu această alegere și să te facă să arăți așa cum ți-ai dorit mereu.  


Tipuri de machiaj pentru mireasă

Machiaj mireasă natural

Din ce în ce mai multe mirese optează pentru un make-up natural în ziua nunții lor. Acest tip de machiaj este potrivit în special femeilor cu tenul curat, fără prea multe imperfecțiuni și care își doresc un look simplu și de efect. 

Machiaj mireasă stil vintage

În ultimii ani a apărut moda machiajului în stil vintage printre mirese. Acest stil este caracterizat de un ruj aplicat într-o nuanță intensă precum roșu sau roz, obraji bine conturați și make-up-ul ochilor în stil cat-eye, fără să se utilizeze gene false. 

Machiaj mireasă monocrom

Persoanele cu tenul, părul și ochii deschiși la culoare vor fi foarte avantajate de acest stil de machiaj de nuntă. Tehnica are la bază utilizarea aceleiași culori pentru machiajul buzelor și ochilor, astfel încât să le evidențieze în mod uniform. 

Etapele make-up-ului profesional de mireasă

Înainte de a trece propriu-zis la treabă, este nevoie să existe o discuție între clientă și make-up artist în ceea ce privește preferințele viitoarei mirese. Se vor lua în calcul aspecte precum sezonul în care are loc nunta, locația, tematica, ținuta și accesoriile alese, cât și stilul de machiaj și culorile preferate. 

După ce s-a ajuns la un numitor comun, vor fi urmați pașii realizării unui make-up profesionist obișnuit. Diferența dintre un machiaj de seară și un machiaj de mireasă constă în faptul că cel din urmă trebuie să reziste o perioadă cât mai îndelungată, așa că se vor utiliza produse de fixare a machiajului din abundență. 

Machiajul de mireasă în funcție de culoarea ochilor

Machiaj de mireasă pentru ochi căprui

Viitoarele mirese care au ochii căprui sunt cele mai avantajate în ceea ce privește paleta de culori care poate fi folosită pentru realizarea machiajului de nuntă. Nuanțele precum auriul, argintiul sau violetul le vor scoate în evidență privirea.

În funcție și de culoarea părului, pot fi utilizate și nuanțe din categoria “earth tones” precum portocaliu, cărămiziu, bej sau crem. 

Machiaj de mireasă pentru ochi verzi

Nuanțele de maro, ciocolatiu, gri sau chiar negru sunt perfecte pentru a scoate în evidență miresele cu ochii verzi și părul deschis la culoare. În funcție de efectul care se dorește, tonurile metalice sunt de asemenea ideale pentru a atrage atenția asupra zonei ochilor. 

De asemenea, nuanțele pastelate de verde sau roz se pot dovedi și ele avantajoase, în funcție și de personalitatea și preferințele clientei. 

Machiaj de mireasă pentru ochi albaștri

Machiajul de tip smokey eyes va arăta extraordinar în cazul femeilor cu ochii albaștri. Tonurile de maro, violet sau nuanța roz prăfuit sunt de asemenea potrivite pentru a evidenția ochii albaștri în ziua nunții. Nu este greșit nici ca machiajul ochilor să fie realizat utilizând nuanțe diferite de albastru, astfel încât să se creeze un aspect uniform. 


Galerie

imagine


Cât costă machiajul profesional de mireasă?

Costul unui machiaj profesional de mireasă este de 400 de lei. Poți vedea toate tarifele practicate de Beauty Adventure aici

Make-up artist: Jena Ceban

Jana Ceban a absolvit școala de machiaj Kruger Brent în anul 2007. Cursurile s-au întins pe o perioadă de 10 luni și au inclus informații cu privire la: tehnici pentru machiaj de epocă, machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj de mireasă, machiaj de teatru, film și podium, transformări, face și bodypainting. Jana a absolvit un curs specializat în bodypainting și la Barcelona, având o experiență în domeniul make-up-ului de 15 ani. 

A participat la numeroase master-class-uri atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, Jana a participat la concursul Estetica Beauty Awards în anul 2014, unde a câștigat primul loc la machiaj. A fost invitată să fie parte din juriile concursurilor internaționale de machiaj în Italia. 

Jana a lucrat atât cu persoane fizice în ceea ce privește machiajul de zi, de seară, de mireasă sau de Halloween, cât și cu diverse case de producție pentru filme, reclame, proiecte individuale sau emisiuni TV. În unele dintre acestea a realizat transformări de personaje precum ar fi emisiunea “Te cunosc de undeva”. 

Te așteptăm la Beauty Adventure pentru a obține machiajul de mireasă pe care ți l-ai dorit mereu!


Citeste si

Suna acum
Programează-te acum