Micropigmentare: Procedură, oferte și întrebări frecvente

Micropigmentarea reprezintă introducerea în piele la nivelul epidermului a microparticulelor unui pigment care se stabilizează în decurs de o lună și rezistă între 6 luni și 2-3 ani. Rezistența pigmentului în piele depinde de calitatea și tipul de piele, calitatea pigmentului, expunerea la soare și îngrijirea în perioada vindecării. 

Este o procedură estetică ce permite efectuarea unui machiaj semi permanent (de durată). Această metodă asiatică devine din ce în ce mai populară în rândul femeilor ajutând la accentuarea privirii (micropigmentarea eyeliner-ului), densitatea sprâncenelor (micropigmentarea fir cu fir) și împrospătarea culorii buzelor (micropigmentarea buzelor). 

Galerie

imagineimagineimagine

 

Beneficiile procedurii de micropigmentare

Se obține un rezultat foarte natural

Datorită acelor foarte subțiri care sunt utilizate, rezultatul final îți va intensifica privirea fără a crea efectul de “sprâncene desenate”.

Nu mai ai nevoie să folosești machiaj

Dacă vrei să economisești perioada de timp alocată machiajului zilnic, această tehnică de înfrumusețare este ideală pentru persoanele care își doresc un look de tipul “ready to go”. 

Pigmentul își păstrează culoarea în timp

Singurul lucru care se modifică în timp în urma realizării procedurii de micropigmentare este intensitatea culorii. Deși la început sprâncenele tale vor avea o nuanță mai închisă decât te-ai aștepta, în scurt timp vei ajunge la nuanța stabilită împreună cu tehniciana la început. 

 

 

Cât costă micropigmentarea?

Procedura de micropigmentare, adică prima ședință, costă 1300 850 de lei la Beauty Adventure. Ședința de retuș care se efectuează după o lună costă 350 de lei. Găsești toate tarifele noastre aici

 

Despre Jana Ceban

Jana Ceban a absolvit școala de machiaj Kruger Brent în anul 2007. Cursurile s-au întins pe o perioadă de 10 luni și au inclus informații cu privire la: tehnici pentru machiaj de epocă, machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj de mireasă, machiaj de teatru, film și podium, transformări, face și bodypainting. Jana a absolvit un curs specializat în bodypainting și la Barcelona, având o experiență în domeniul make-up-ului de 15 ani. 

A participat la numeroase master-class-uri atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, Jana a participat la concursul Estetica Beauty Awards în anul 2014, unde a câștigat primul loc la machiaj. A fost invitată să fie parte din juriile concursurilor internaționale de machiaj în Italia. 

Jana a lucrat atât cu persoane fizice în ceea ce privește machiajul de zi, de seară, de mireasă sau de Halloween, cât și cu diverse case de producție pentru filme, reclame, proiecte individuale sau emisiuni TV. În unele dintre acestea a realizat transformări de personaje precum ar fi emisiunea “Te cunosc de undeva”. 

Microblading vs. micropigmentare

Nu există diferențe semnificative între cele două proceduri la nivel de rezultate. Ambele sunt tehnici pentru dermopigmentarea semi-permanentă, însă doar micropigmentarea poate fi realizată și în alte zonei ale feței în afară de sprâncene. 

În cazul micropigmentării se utilizează un aparat electronic, iar microbladingul este realizat manual. Înainte de realizarea ambelor proceduri, clientele vor primi o anestezie, astfel încât disconfortul să fie cât mai scăzut. 

Ambele au nevoie de o îngrijire specială, astfel încât pigmentul să se păstreze cât mai bine în piele. Tipul de ten joacă un rol important în procesul de vindecare și, de aceea, persoanelor cu tenul gras sau sensibil li se recomandă să apeleze la “powdering”, care ține tot de micropigmentare.    

Te așteptăm la Beauty Adventure, unde fizionomia ta va căpăta expresivitatea pe care ți-o dorești!

 


Întrebări frecvente

EXISTĂ RISCURI ÎN REALIZAREA MICROPIGMENTĂRII?

Procedura este complet sigură și, de cele mai multe ori, nedureroasă. Există foarte rare cazuri în care pielea începe să sângereze, însă acest lucru se întâmplă mai ales din cauza unei tehnici necorespunzătoare de introducere a pigmentului. Atât timp cât observi că tehniciana ta lucrează steril, nu ai de ce să îți faci griji. 

ÎN CÂT TIMP VOI VEDEA REZULTATUL FINAL?

Rezultatele finale ale micropigmentării vor putea fi observate după aproximativ o lună de la ședința inițială. Pigmentul își va modifica intensitatea, ajungând la culoarea pe care ți-ai dorit-o la început. Ședința de retuș are rolul corectării unor mici imperfecțiuni pe care le-ai observat sau umplerea golurilor în cazul în care pigmentul s-a disipat. 

CÂT TIMP DUREAZĂ REZULTATUL?

În funcție de tipul tău de ten și de felul în care urmezi sfaturile de îngrijire după procedeul de micropigmentare, te poți aștepta la sprâncene perfecte până la 2-3 ani. 

ESTE O PROCEDURĂ DUREROASĂ?

Cele mai multe cliente nu au simțit disconfort intens în timpul realizării procedurii. Durerea este relativă de la o persoană la alta, însă niciodată nu va fi insuportabilă. Crema anestezică ce îți va fi aplicată înainte te va ajuta să ai o experiență cât mai plăcută. 

Citeste si

Suna acum
Programează-te acum