Micropigmentare contur ochi

Micropigmentarea conturului ochilor este o tehnică menită să te ajute să-ți intensifici privirea fără a utiliza produse cosmetice în fiecare zi. Problema liniilor drepte și identice poate fi soluționată prin intermediul acestui procedeu, astfel încât să arăți gata de plecare oricând îți dorești. Mai jos, îți oferim toate detaliile necesare despre eyelinerul permanent. 


Ce este micropigmentarea pleoapei superioare?

Tehnica utilizată în micropigmentarea ochilor este asemănătoare cu cea pentru sprâncene, în sensul în care se utilizează un aparat de tatuat modern și special dedicat acestui scop. Acesta introduce pigmentul în piele, astfel încât tu să obții un tatuaj sub formă de eyeliner, care să te ajute să salvezi timp dimineața și să îți definească mai bine ochii. 

Avantajele unui tatuaj eyeliner

Vei arăta mereu gata de plecare

Principalul avantaj al acestei proceduri de micropigmentare este, desigur, cel estetic. Nu doar că nu va trebui să mai investești timp în machiajul ochilor, dar aceștia vor fi mai bine puși în evidență, iar genele tale vor părea mai groase datorită liniilor. 

Vei putea observa imediat rezultatele

Spre deosebire de micropigmentarea sau microbladingul sprâncenelor, rezultatele finale ale eyelinerului permanent vor putea fi observate imediat după procedură. Desigur, fiind o zonă sensibilă, pleoapele ar putea fi puțin iritate, însă în câteva ore vei obține look-ul pe care ți-l dorești. 

Riscul de alergii este extrem de redus

În special dacă întâmpini adesea probleme atunci când utilizezi diverse produse cosmetice, procedura de micropigmentare a pleoapelor superioare te poate salva de acest calvar. Deoarece acele utilizate sunt mereu perfect sterile, iar pigmentul folosit este de origine organică, ochii tăi nu vor mai avea de suferit. 

 

Galerie

 

imagine

 

 

Cât costă un tatuaj de tip eyeliner?

Prețul procedurii de micropigmentare a conturului ochilor este de 600 de lei la Beauty Adventure. Este posibil să existe nevoie de o ședință de retuș. Poți afla toate tarifele noastre aici.  


Despre Jana Ceban

Jana Ceban a absolvit școala de machiaj Kruger Brent în anul 2007. Cursurile s-au întins pe o perioadă de 10 luni și au inclus informații cu privire la: tehnici pentru machiaj de epocă, machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj de mireasă, machiaj de teatru, film și podium, transformări, face și bodypainting. Jana a absolvit un curs specializat în bodypainting și la Barcelona, având o experiență în domeniul make-up-ului de 15 ani. 

A participat la numeroase master-class-uri atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, Jana a participat la concursul Estetica Beauty Awards în anul 2014, unde a câștigat primul loc la machiaj. A fost invitată să fie parte din juriile concursurilor internaționale de machiaj în Italia. 

Jana a lucrat atât cu persoane fizice în ceea ce privește machiajul de zi, de seară, de mireasă sau de Halloween, cât și cu diverse case de producție pentru filme, reclame, proiecte individuale sau emisiuni TV. În unele dintre acestea a realizat transformări de personaje precum ar fi emisiunea “Te cunosc de undeva”. 

Te așteptăm la Beauty Adventure, unde poți obține look-ul pe care ți l-ai dorit mereu!


Întrebări frecvente

Căror persoane li se potrivește tehnica de tatuaj eyeliner?

Fie că vrei să îți modifici forma ochilor, să o accentuezi sau pur și simplu să arăți îngrijită și gata de plecare tot timpul, micropigmentarea pleoapelor superioare se adresează tuturor. Exceptând cazurile în care suferi de anumite boli ale ochilor sau ai trecut recent printr-o intervenție chirurgicală în această zonă a feței, cu siguranță merită să încerci această tehnică măcar o dată. 

Există riscuri în realizarea procedurii de micropigmentare a pleoapei superioare?

Atât timp cât nu te regăsești în contraindicațiile pentru procedura de microblading sau micropigmentare, eyelinerul permanent este o procedură complet sigură, deoarece acele utilizate sunt de unica folosință, iar pigmentul ce îți va fi introdus în piele este organic. 

În cât timp voi vedea rezultatul final?

Rezultatul final se poate observa imediat după procedură. Deși pleoapele ar putea fi puțin afectate la început, este perfect sigur să conduci acasă după ședința la salon. De asemenea, culoarea va rămâne cea aleasă la început de tine împreună cu tehniciana. 

Cât timp durează rezultatul?

Te poți bucura de eyeliner permanent până la 2 ani, în funcție de felul în care îți îngrijești ochii după realizarea procedurii. 

Este o procedură dureroasă?

La fel precum în cazul micropigmentării sprâncenelor, durerea este relativă în funcție de fiecare persoană în parte. Dacă simți disconfort în timpul realizării procedurii, tehniciana ta poate aplica mai mult anestezic local, astfel încât durerea să fie aproape inexistentă. 

Citeste si

Suna acum
Programează-te acum