Extensii de gene

Extensiile de gene reprezintă o metodă de înfrumusețare populară, la care poți apela pentru a oferi ochilor un aspect mai atrăgător, prin sporirea volumului și lungimii genelor naturale. Acest procedeu estetic facilitează crearea unui look personalizat, adaptat nevoilor și preferințelor tale. Cu o gamă variată de stiluri și tendințe din care poți să alegi, precum și cu procedura de aplicare realizată de profesioniștii Beauty Adventure, extensiile de gene îți pot oferi rezultate spectaculoase și de durată.

Beneficiile extensiilor de gene       

Aspect natural și personalizat 

Extensiile de gene pot fi adaptate în funcție de forma ochilor și a preferințelor personale, oferind un aspect natural și personalizat. Ele se unesc cu genele naturale, astfel încât diferența să fie greu de observat. Tehnicienii profesioniști în domeniul extensiilor de gene, precum cei de la Beauty Adventure, te pot ajuta să alegi stilul potrivit de gene fir cu fir pentru a-ți pune în valoare trăsăturile.

Volum sporit și alungire

Extensiile de gene adaugă volum și lungime genelor naturale, oferind un efect dramatic și amplificând frumusețea ochilor. Acestea pot fi deosebit de benefice pentru persoanele cu gene rare sau scurte.  

Reducerea timpului pentru machiajul ochilor

Odată aplicate, genele fir cu fir elimină nevoia de a folosi mascara sau alte produse cosmetice pentru a accentua genele. Acest lucru scurtează timpul petrecut machiându-te și facilitează întreținerea unei rutine de înfrumusețare.

Încredere în tine sporită

Extensiile de gene pot oferi un impuls de încredere în tine, deoarece accentuează frumusețea naturală și oferă un look sofisticat și elegant.

Tipuri de extensii de gene

În lumea extensiilor de gene, există mai multe tipuri diferite, fiecare cu propriul său aspect și efect asupra ochilor. Extensiile 1D, 2D, 3D și Kim K sunt cele mai populare, iar diferențele dintre ele rezidă în numărul de extensii aplicate pe fiecare geană naturală, precum și în aspectul final.

Extensiile de gene 1D

Reprezintă extensiile clasice, în care se aplică o singură extensie pe fiecare geană naturală. Acestea oferă un aspect natural și o alungire discretă a genelor.

Extensiile 2D

Implică aplicarea a două extensii pe o singură geană naturală, creând un efect de volum sporit. Acestea sunt recomandate persoanelor care au gene naturale rare, subțiri sau cu goluri.

Extensiile 3D

În cazul acestor tipuri de gene false, se aplică trei extensii pe o singură geană naturală, iar efectul obținut este triplu. În plus, sunt mult mai rezistente decât extensiile de gene fir cu fir.

Extensiile Kim K

Se referă la un stil de extensii de gene inspirat de vedeta Kim Kardashian, care oferă un aspect dramatic și plin, cu extensii de lungimi variabile.

Alegerea celei mai potrivite tehnici depinde de preferințele și nevoile individuale, precum și de efectul dorit. Pentru a alege extensiile potrivite în funcție de forma ochilor și stilul dorit, îți pot fi utile următoarele recomandări:

  • dacă ai ochii mici, poți opta pentru extensii mai scurte și mai fine, care să creeze un efect de alungire fără a încărca ochiul;
  • în cazul în care ai ochii în formă de migdală, îi poți pune în valoare cu extensii de lungime medie și un volum moderat;
  • dacă ai ochii rotunzi, poți beneficia de extensii mai lungi în colțurile exterioare, care să creeze un efect de „ochi de pisică”.

Etapele procedurii 

Etapa 1: Pregătirea inițială

Înainte de a începe procesul de aplicare a extensiilor de gene, se pregătește atât zona ochilor, cât și genele. Se curăță ochii și genele de orice machiaj, ulei și impurități, folosind un demachiant blând și fără ulei. Acest lucru va permite adezivului să adere mai bine la genele naturale și va preveni apariția unor probleme, cum ar fi aglomerarea sau alunecarea extensiilor. De asemenea, se aleg extensiile potrivite în funcție de forma ochilor, lungimea și grosimea genelor naturale, pentru a obține un aspect natural și armonios.

Etapa 2: Aplicarea extensiilor de gene

Procedura de aplicare a extensiilor de gene implică atașarea individuală a fiecărei extensii de geană la firul de păr natural, utilizând un adeziv special. Tehnicianul va separa cu atenție genele naturale pentru a evita aglomerarea și va aplica extensiile într-un mod care să asigure o distribuție uniformă și un aspect natural. Acest proces meticulos poate dura între 1,5 și 2,5 ore, în funcție de cantitatea de extensii de gene aplicate.

Etapa 3: Uscarea și fixarea extensiilor

După aplicarea tuturor extensiilor de gene, este necesar să se aștepte aproximativ 10-15 minute pentru ca adezivul să se usuce și să se fixeze corect. În acest timp, este important să nu îți atingi sau să îți freci ochii, pentru a evita deplasarea sau deteriorarea extensiilor de gene.

Etapa 4: Verificarea finală și îngrijirea ulterioară

Odată ce extensiile de gene au fost aplicate și adezivul s-a uscat complet, tehnicianul va verifica aspectul final și va oferi instrucțiuni despre cum să îți îngrijești extensiile de gene pentru a le menține în stare bună și a le prelungi durata de viață. 

Cum să ai grijă de extensiile de gene?

  • În primele 24h, chiar 48h, evită contactul cu apa și sauna;
  • Evită să aplici pe suprafața genelor sau în jurul acestora produse pe bază de ulei (demachiant, ulei de demachiere, creme etc.), deoarece slăbesc rezistența genelor;
  • Se recomandă spălarea genelor cu mișcări gentile, în direcția creșterii lor, împreună cu o spumă de  curățare a tenului. Lipsa demachierii poate duce la acumularea de machiaj, impurități și reziduuri de praf;
  • Nu este recomandat să te freci la ochi sau să tragi de gene. Pentru aranjarea lor poți folosi o periuță specială. 

La cât timp se face întreținerea extensiilor de gene? 

Întreținerea și durata de viață a extensiilor de gene depind în mare parte de cât de bine sunt îngrijite și întreținute. Programarea întreținerilor periodice la fiecare 2-4 săptămâni este esențială pentru a menține aspectul extensiilor de gene și a prelungi durata de viață a acestora. Întreținerea regulată ajută la eliminarea sau înlocuirea extensiilor căzute sau deteriorate și la menținerea integrității genei naturale.

Curățarea și igiena adecvată a extensiilor de gene sunt, de asemenea, esențiale pentru a preveni acumularea de reziduuri, ulei și bacterii. Pentru a realiza acest lucru, este recomandat să utilizezi produse de curățare speciale concepute pentru extensiile de gene și să eviți produsele pe bază de ulei, care pot slăbi adezivul. O curățare regulată a extensiilor de gene ajută la menținerea aspectului și sănătății acestora.

Evitarea contactului excesiv și a surselor de căldură este importantă pentru a prelungi durata de viață a extensiilor de gene. Frecarea ochilor, aburul, sauna și solarul pot afecta adezivul și pot provoca căderea prematură a extensiilor. Prin evitarea acestor acțiuni și condiții, extensiile de gene vor rămâne într-o stare bună pentru o perioadă mai lungă.

Recomandări pentru îndepărtarea extensiilor de gene

Îndepărtarea extensiilor de gene poate fi un proces delicat. Pentru a te asigura că extensiile de gene sunt îndepărtate în siguranță și fără a afecta genele naturale, apelează la un profesionist cu experiență în acest domeniu. Acesta va utiliza tehnici și produse adecvate pentru a elimina extensiile fără a provoca daune.       

De asemenea, evită să tragi sau să smulgi extensiile de gene, deoarece acest lucru poate duce la ruperea sau căderea genele naturale.      

Cât costă aplicarea extensiilor de gene?

Prețul extensiilor de gene variază în funcție de tipul de extensii ales și de serviciile de întreținere necesare. Verifică aici lista completă de prețuri!

Beauty Adventure se mândrește cu o echipă de profesioniști cu experiență în aplicarea extensiilor de gene, având numeroși clienți mulțumiți care s-au bucurat de rezultatele obținute. Echipa pune accent pe calitatea serviciilor și pe satisfacția clienților, oferind soluții personalizate pentru fiecare nevoie.

De ce să alegi Beauty Adventure pentru aplicarea extensiilor de gene?

Specialiștii de la Beauty Adventure au acumulat o experiență vastă în aplicarea extensiilor de gene, folosind cele mai bune tehnici și produse pentru a obține rezultate superioare. Alegând acest salon de extensii gene, te poți bucura de un serviciu de înaltă calitate, adaptat nevoilor și preferințelor tale.

Un alt avantaj al Beauty Adventure este tehnica de aplicare personalizată. Specialiștii de aici analizează forma ochilor, lungimea și grosimea genelor naturale și țin cont de dorințele clienților pentru a crea un look care să se potrivească perfect cu fizionomia și stilul fiecărei persoane. Această abordare personalizată asigură rezultate optime.

În plus, Beauty Adventure pune accent pe mediul sigur și igienic în care are loc procedura. Salonul este curat și bine întreținut, iar specialiștii respectă toate normele de igienă și sterilizare a instrumentelor utilizate în timpul procedurii. Acest lucru reduce riscurile și asigură o experiență plăcută pentru clienți.

Întrebări frecvente

Afectează genele naturale?

Unul dintre cele mai frecvente mituri legate de extensiile de gene este că acestea pot afecta negativ sănătatea genelor naturale. În realitate, atunci când extensiile de gene sunt aplicate corect de un profesionist experimentat, nu ar trebui să existe niciun impact negativ asupra genelor naturale. Este esențial să alegi un tehnician de încredere pentru aplicarea extensiilor de gene, deoarece o tehnică greșită sau materiale de calitate inferioară pot duce la deteriorarea genelor naturale.

Îți poți aplica genele fir cu fir dacă ai ochii sensibili?

Există diferite metode de aplicare a extensiilor de gene și tipuri de adezivi folosiți. Pentru a minimiza disconfortul, este important să se folosească materiale hipoalergenice și sigure pentru ochi. Un adeziv de calitate superioară, care nu conține substanțe chimice nocive, poate preveni iritațiile sau reacțiile alergice și, în același timp, să asigure o aderență puternică a extensiilor de gene.

Alege salonul Beauty Adventure pentru a te bucura de servicii profesionale și de calitate, o echipă dedicată și extensii de gene care îți vor pune în valoare frumusețea naturală. Nu mai aștepta și fă-ți programarea online astăzi!  

Citeste si

Suna acum
Programează-te acum