Micropigmentare sprâncene

Ce este micropigmentarea sprâncenelor?

Micropigmentarea sprâncenelor este o tehnică de dermopigmentare semi-permanentă în care, prin utilizarea unui aparat electric, un pigment de culoare pentru sprâncene ales de tine împreună cu tehniciana va fi introdus în piele. Această tehnică se adresează persoanelor care doresc să își intensifice privirea sau să corecteze anumite imperfecțiuni la nivel de sprâncene. 

Înainte de a trece la procedura propriu-zisă, va avea loc o ședință de consultanță împreună cu tehniciana, în care se va stabili forma finală a sprâncenelor tale, cât și nuanța potrivită de pigment. Există mai multe tehnici de micropigmentare, iar în cadrul acestei ședințe de consultanță se va stabili și care tehnică este mai potrivită pentru tine, în funcție de așteptări și tipul tău de ten. 

Spre deosebire de microblading, micropigmentarea poate fi realizată atât la nivel de pleoapă (eyeliner permanent), cât și la nivel de buze

Tehnici de micropigmentare

Micropigmentare sprâncene fir cu fir

Micropigmentarea sprâncenelor fir cu fir este potrivită persoanelor cu tenul uscat sau natural. Află totul despre micropigmentarea sprâncenelor fir cu fir aici.

Micropigmentare sprâncene powder

Micropigmentarea sprâncenelor prin metoda “pudrării” este ideală pentru persoanele cu tenul gras. Află totul despre powdering aici

Cât costă micropigmentarea sprâncenelor?

Prețul ședinței inițiale de micropigmentare a sprâncenelor este de 1300 850 de lei. După aproximativ o lună, este nevoie de o ședință de retuș care costă 350 de lei. Poți descoperi tarifele Beauty Adventure aici

Galerie

imagineimagineimagine

 

Despre Jana Ceban

Jana Ceban a absolvit școala de machiaj Kruger Brent în anul 2007. Cursurile s-au întins pe o perioadă de 10 luni și au inclus informații cu privire la: tehnici pentru machiaj de epocă, machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj de mireasă, machiaj de teatru, film și podium, transformări, face și bodypainting. Jana a absolvit un curs specializat în bodypainting și la Barcelona, având o experiență în domeniul make-up-ului de 15 ani. 

A participat la numeroase master-class-uri atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, Jana a participat la concursul Estetica Beauty Awards în anul 2014, unde a câștigat primul loc la machiaj. A fost invitată să fie parte din juriile concursurilor internaționale de machiaj în Italia. 

Jana a lucrat atât cu persoane fizice în ceea ce privește machiajul de zi, de seară, de mireasă sau de Halloween, cât și cu diverse case de producție pentru filme, reclame, proiecte individuale sau emisiuni TV. În unele dintre acestea a realizat transformări de personaje precum ar fi emisiunea “Te cunosc de undeva”. 

Sprâncenele îți structurează chipul și îți pot îmbunătăți fizionomia. Dacă simți nevoia de o astfel de schimbare, te așteptăm la Beauty Adventure!


Întrebări frecvente

CĂROR PERSOANE LI SE POTRIVEȘTE TEHNICA DE MICROPIGMENTARE A SPRÂNCENELOR?

În afară de persoanele minore sau cele cu diferite probleme medicale, oricine poate beneficia de tehnica micropigmentării sprâncenelor! Fie că îți dorești să corectezi un tatuaj mai vechi, fie că pur și simplu vrei să fii gata de plecare în fiecare dimineață, fără să mai aloci timp machiajului sprâncenelor, micropigmentarea este soluția ideală dacă vrei o schimbare de look. 

EXISTĂ RISCURI ÎN REALIZAREA PROCEDURII DE MICROPIGMENTARE A SPRÂNCENELOR?

Nu există riscuri în realizarea procedurii de micropigmentare a sprâncenelor. Acele utilizate vor fi desigilate în fața ta, iar pigmenții care îți vor fi introduși în piele sunt organici, ceea ce înseamnă că riscul de alergii este aproape inexistent. 

ÎN CÂT TIMP VOI VEDEA REZULTATUL FINAL?

La început, sprâncenele tale vor avea o nuanță mult mai intensă decât te-ai fi așteptat. Cu toate acestea, pe durata procesului de vindecare, vei ajunge la pigmentul stabilit de la început împreună cu tehniciana. Acest proces are o durată diferită la toată lumea, în funcție de tipul de ten și modul de îngrijire.

CÂT TIMP DUREAZĂ REZULTATUL?

Cele mai avantajate persoane sunt cele cu tenul uscat sau normal, deoarece se pot bucura de rezultatele micropigmentării pe o perioadă de până la doi ani. În cazul tenului gras, efectul ține aproximativ un an, în funcție și de respectarea regulilor de îngrijire. 

ESTE O PROCEDURĂ DUREROASĂ?

Durerea resimțită în timpul procesului de micropigmentare a sprâncenelor este relativă de la o persoană la alta. Înainte ca tehniciana să înceapă procesul efectiv, vei primi o anestezie locală sub formă de cremă, care ar trebui să reducă orice disconfort la nivelul minim. În orice caz, durerea nu va fi insuportabilă.

Citeste si

Suna acum
Programează-te acum