Cursuri de cosmetica

Cursurile noastre profesionale in domeniul frumosului îți oferă o pregătire excepțională și oportunitatea de a continua să înflorești indiferent de cererile din saloanele de înfrumusețare. Dezvoltate împreună cu experți în frumusețe și profesioniști din industrie, cursurile Beauty Adventure oferă cele mai bine păstrate secrete și cele mai avansate tehnici pentru a-ți asigura un avantaj în sfera serviciilor de înfrumusețare.
Majoritatea cursurilor pot fi accesate atât individual, cât și în grup, oferind oportunități de învățare adaptate nevoilor și programului cursanților. 
Accesează întreaga colecție de cursuri și începe o carieră de succes!        

 

Cursurile noastre de infrumusetare:

Curs profesional de dermopigmentare sprâncene (micropigmentare)

Curs de microblading (dermopigmentare)

În acest curs cuprinzător vei învăța tehnica aplicării eficiente a microbladigului, vei dobândi abilitățile esențiale de care ai nevoie pentru a-ți propulsa cariera în domeniu, dar și încrederea și competențele necesare pentru a te diferenția în această industrie.

Curs profesional de stilizare a sprâncenelor (curs de pensat)

Curs de stilizare sprâncene (pensat)

Cursul de stilizare sprâncene de la Beauty Adventure este conceput pentru a-ți oferi o instruire superioară în tehnici variate de pensat și stilizare, care să îți permită să oferi servicii personalizate clienților tăi, adaptate nevoilor și preferințelor acestora.

Curs profesional de laminare a sprancenelor

Curs de laminare sprâncene

Participă la cursul de laminare sprâncene, învață cum să aplici această tehnică în mod profesionist și să o adaptezi la nevoile individuale ale clienților tăi! Cursul de laminare a sprâncenelor îți oferă o bază solidă pentru a deveni un specialist apreciat în acest serviciu.

Curs de henna pentru sprâncene

Curs de henna pentru sprâncene

Învață una dintre cele mai populare metode de înfrumusețare din industrie! La cursul de henna descoperi secretele stilizării corecte a sprâncenelor și cum să aplici vopseaua de henna pentru a obține o colorare naturală și durabilă a sprâncenelor.

Pachet de cursuri pentru sprâncene

Pachet de cursuri pentru sprâncene

3 cursuri, 3 tehnici diferite. Învață toate tehnicile și abilitățile necesare pentru a deveni un tehnician foarte bine pregătit în domeniu, fără a fi nevoie să urmezi cursuri separate.

Curs make-up de bază complet

Curs de machiaj

Cu o expertiză excelentă în machiaj, fiecare chip poate deveni o pânză unde să-ți exprimi creativitatea! Participă la cursul de machiaj și învață tehnici avansate și trucuri profesionale pentru a realiza machiaje impecabile, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client!

 

Cum te vor ajuta cursurile de infrumusetare de la Beauty Adventure?

Dobândești cunoștințe avansate 

Aceste cursuri îți oferă posibilitatea să înveți tehnici și metode variate de înfrumusețare, precum microblading, stilizarea, laminarea și henna pentru sprâncene, transformându-te într-un adevărat specialist în domeniu. Astfel, te poți folosi de aceste abilități pentru a oferi servicii de înaltă calitate și să atragi o bază de clienți mai largă.

Îți crești veniturile și profiți de oportunitățile din piață

Dacă îți dorești să începi o carieră stabilă în industria beauty și să beneficiezi de oportunitățile din acest domeniu în continuă dezvoltare, cursurile Beauty Adventure te ajută să dobândești competențe cerute în piață. 

Îți îmbunătățești tehnica și cunoștințele

Pe lângă oportunitățile financiare și de carieră, cursurile de la Beauty Adventure te pot ajuta să-ți perfecționezi și diversifici abilitățile profesionale. Trainerii se asigură ca fiecare cursant să beneficieze de sprijin individual, astfel încât la finalizarea cursurilor să fii stăpână pe tehnicile învățate. 

De ce să alegi cursurile profesionale de cosmetică de la Beauty Adventure?

Trainerii Beauty Adventure îți oferă sprijin continuu și asistență timp de 6 luni după finalizarea cursului. Acestea se asigură ca fiecare cursant să aibă acces la resurse și informații necesare pentru a-și dezvolta cariera în domeniul cosmeticii. 

Apoi, cursurile noastre includ sesiuni practice pe modele umane. Acest lucru îți permite să îți dezvolți abilitățile și să înveți tehnici într-un mediu realist și aplicat. Acest fapt contribuie la o înțelegere mai profundă a tehnicilor și la dezvoltarea unor abilități solide în domeniu, pregătindu-te pentru a oferi servicii profesionale.

Ne bazăm pe o progresie bine structurată și adaptată nevoilor cursanților. Trainerii se asigură că stăpânești în profunzime fiecare etapă a cursului înainte de a trece la următorul nivel. Acest lucru asigură o învățare solidă și o dezvoltare treptată a abilităților cursanților, adaptată ritmului personal de învățare. Prin urmare, te poți simți încrezătoare în abilitățile tale pe măsură ce avansezi în curs.

Nu în ultimul rând, punem foarte mult accent pe personalizarea serviciilor în funcție de fizionomia clienților. În loc să ne concentrăm pe modele standard sau pe tendințele actuale, ne bazăm pe înțelegerea fizionomiei individuale a fiecărui client și pe adaptarea tehnicilor pentru a obține cele mai bune rezultate. Acest lucru te ajută să oferi servicii personalizate și de înaltă calitate, care să se potrivească perfect nevoilor și caracteristicilor fiecărui client.

Costurile cursurilor

Costul difera in functie de cursul ales. Ne dorim să colaborăm cu persoane pasionate și real interesate de acest domeniu, care au motivația să finalizeze cursurile noastre, motiv pentru care, după înscrierea și completarea formularului, organizatorul cursului te va contacta direct pentru mai multe detalii. 

Trainerii tăi

Jana Ceban

Jana este un specialist în domeniul beauty și are o experiență de peste 17 ani în domeniul beauty. Absolventă a numeroase cursuri de machiaj, bodypainting, micropigmentare și stilizare sprâncene, Jana a avut și calitatea de jurat în cadrul unor competiții de frumusețe din Moscova, Chișinău și Torino. Pasiunea ei este să descopere frumosul individual, nu cel comun, fiind dornică să întâlnească persoane care îi împărtășesc credința.

Iată doar unele dintre realizările ei:

  • În 2014, a primit premiul I la competiția de Makeup Estetica Beauty Awards;
  • In 2014 a absolvit cursul de stilizare, arhitectura sprancenelor si microblading la “Lash & Brow” Rusia
  • În 2015, a absolvit cursul de microblading „Phi Brows”, cu Branco Babic, în Dubai;
  • În 2016, a fost jurat la competiția „Brow Expert”, din Moscova;
  • În 2017, a fost jurat la competiția Micropigmentare/ microblading sprâncene, la Chișinău, Rep. Moldova;
  • În 2018 și 2019, a fost jurat la Competiția Internațională de machiaj din Torino;
  • În 2020, a absolvit Masterclassul “ Брови» (micropigmentare sprancene ), la Sankt Petersburg.

Natalia Adam

Natalia are o experienta de peste 7 ani in domeniul extensiilor de gene. Este mereu in pas cu noile tendinte, insa mereu le adapteaza in functie de fiecare clienta in parte.

Partenerii noștri

Ne mândrim cu parteneriatele pe care le-am stabilit și ne bucurăm să avem alături furnizori de top din domeniul beauty. În acest mod, putem oferi tuturor cursanților noștri accesul la produse și materiale de înaltă calitate și o experiență de învățare de excepție. 

Întrebări frecvente

1. Ce modalități de plată există?

Poți plăti cursurile atât cash, cât și cu cardul. 

2. Cât durează cursurile?

În funcție de complexitatea cursului și de pregătirea pe care dorești să o primești, îți punem la dispoziție cursuri de o singură zi sau cursuri de câteva săptămâni. 

3. Primesc kit?

Da.

4. Unde vor avea loc cursurile?

Toate ședințele se vor desfășura la locația Beauty Adventure, din sector 3, București.

 

Alege cursul potrivit pentru tine și începe-ți aventura frumuseții cu Beauty Adventure! 

 

Suna acum
Programează-te acum