Machiaj Profesional

Machiajul profesional se deosebește de cel realizat de fiecare femeie acasă atât prin intermediul produselor și instrumentelor utilizate, cât și al tehnicii make-up artistului. Un make-up artist cu experiență va ști întotdeauna ce nuanțe să utilizeze pentru a pune în evidență trăsăturile naturale ale clientului și, mai mult decât atât, va avea noțiuni fundamentale despre fizionomie și tipul potrivit de machiaj. m

La Beauty Adventure vei obține un machiaj profesional în București în acord cu dorințele și gusturile tale. În special dacă este vorba despre machiajul de mireasă, procesul va începe abia în urma unei discuții pe care o vei avea în prealabil cu make-up artistul nostru. Lasă-te pe mâna unui profesionist și vei putea observa imediat diferența!


Galerie

Machiaj profesional în București: make-up artist Jana CebanMachiaj profesional în București: make-up artist Jana CebanMachiaj profesional în București: make-up artist Jana CebanMachiaj profesional în București: make-up artist Jana Cebanimagine


Servicii machiaj profesional

La salonul Beauty Adventure te poți bucura de următoarele servicii:

  • Machiaj de zi 

Chiar dacă „sună” simplu, machiajul de zi este o provocare de multe ori eșuată. Un machiaj de zi nu ar trebui să presupună doar fond de ten, rimel un fard nude și un gloss – acestea pot fi aplicate cu ușurință de clientă acasă fără a apela la ajutorul unui makeup artist. Rolul unui machiaj de zi este de a reda un look fresh, luminos, de a pune în valoare atuurile și de a ascunde imperfecțiunile într-un mod cât mai natural, iar pe lângă toate acestea machiajul trebuie să reziste pe parcursul întregii zile.

  • Machiaj de seară 

Fie că e vorba de nuntă, botez, cununie, o ieșire în club sau orice alt eveniment de seară pe lângă ținută și coafură o femeie întotdeauna ține cont și de machiaj. Machiajul de seară nu este unul standard. Se ține cont atât de genul evenimentului, coafură și vestimentație, cât și de caracterul și stilul persoanei care îl poartă.

  • Machiaj de mireasă 

Machiajul de mireasă nu este niciodată unul standard . Când vorbim de machiaj de mireasă nu facem atât de mult referire la „ce se poartă”, cât la persoană care îl poartă. O simplă discuție cu viitoarea miresică poate răspunde tuturor necunoscutelor. 

  • Bodypainting 

O nouă formă de artă având ca suport întreg corpul uman a intrat și la noi în țară, cu un început timid. Cu origini străvechi în India și ocolișuri în Statele Unite, bodypainting-ul începe să fie căutat din ce în ce mai mult și în București. Tehnicile de pictare a corpului sunt diferite de cele de machiaj și necesită timp și răbdare. Bodypainting-ul se poate face pe tot corpul sau numai pe anumite părți.


Make-up artistul tău

Jana Ceban a absolvit școala de machiaj Kruger Brent în anul 2007. Cursurile s-au întins pe o perioadă de 10 luni și au inclus informații cu privire la: tehnici pentru machiaj de epocă, machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj de mireasă, machiaj de teatru, film și podium, transformări, face și bodypainting. Jana a absolvit un curs specializat în bodypainting și la Barcelona, având o experiență în domeniul make-up-ului de 15 ani. 

A participat la numeroase master-class-uri atât în țară, cât și în străinătate. De asemenea, Jana a participat la concursul Estetica Beauty Awards în anul 2014, unde a câștigat primul loc la machiaj. A fost invitată să fie parte din juriile concursurilor internaționale de machiaj în Italia. 

Jana a lucrat atât cu persoane fizice în ceea ce privește machiajul de zi, de seară, de mireasă sau de Halloween, cât și cu diverse case de producție pentru filme, reclame, proiecte individuale sau emisiuni TV. În unele dintre acestea a realizat transformări de personaje precum ar fi emisiunea “Te cunosc de undeva”. 

Cât costă un machiaj profesional?

Prețul unui machiaj profesional pentru zi sau pentru seară este de 300 de lei. Prețul unui machiaj profesional pentru mireasă este de 400 de lei. Descoperă toate tarifele Beauty Adventure aici.

Te așteptăm cu produse și instrumente de lucru calitative, astfel încât machiajul tău să reziste întreaga zi!

 

Citeste si

Suna acum
Programează-te acum