Sfaturi pentru sprâncene de invidiat

Sfaturi pentru sprâncene de invidiat

Sfaturi pentru sprâncene de invidiat


Există mai multe modalități pentru a obține sprâncene demne de invidiat de cei din jur. Fie că este vorba despre machiajul corespunzător fizionomiei tale sau diferite alte proceduri de înfrumusețare, în acest articol îți vom prezenta pe scurt toate variantele, astfel încât să o poți alege pe cea ideală pentru tine. 


Cum obții sprâncenele ideale?


În funcție și de calitatea firelor tale naturale de păr, este recomandat să apelezi la acele proceduri care te vor ajuta să ajungi la rezultatul dorit fără prea mare efort. Sprâncenele sunt cele care oferă expresivitate chipului tău și, de aceea, nu trebuie să te grăbești înainte de a lua o decizie. Iată câteva sugestii pe care să le ai în vedere:


Dacă ai sprâncene naturale bogate


În cazul în care firele de păr naturale din sprâncenele tale sunt suficient de bogate, cresc uniform și nu există goluri vizibile, cel mai ușor mod prin care poți obține un look de invidiat are două etape: pensatul și machiajul realizat cu profesionalism. Deși ambele pot fi realizate și la domiciliu, este recomandat ca mai întâi să vizitezi un profesionist pentru a putea identifica împreună care este forma, grosimea și culoarea potrivită pentru sprâncenele tale.

Când vine vorba atât despre pensat, cât și despre machiaj, există anumite calcule ce trebuie efectuate cu ajutorul unui echer astfel încât să obții un aspect simetric, care să te avantajeze. Nu există sprâncene negre, ci sprâncene într-o nuanță închisă de maro, așa că ai grijă să nu cazi în această capcană când vine vorba de culoarea potrivită. 

Deși este important să ai în minte un aspect ideal atunci când vii la programare, ține cont și de sfaturile tehnicienei, care are suficientă experiență în domeniu astfel încât să îți intensifice privirea într-un mod natural și cât mai plăcut din punct de vedere estetic.  


Dacă ești nemulțumită de aspectul natural al sprâncenelor tale


Chiar și după ce ajungi să excelezi în tehnica de make-up al sprâncenelor, s-ar putea ca această sarcină zilnică să devină covârșitoare, iar tu să nu mai fii mulțumită de rezultatele obținute. Tocmai pentru că nu este o variantă de înfrumusețare a sprâncenelor care să reziste în timp, s-ar putea să cauți modalități alternative pentru a obține rezultatele ideale. 

Pentru astfel de situații au apărut pe piață tehnicile de microblading și micropigmentare, astfel încât fiecare femeie să se bucure pe o perioadă cât mai îndelungată de sprâncenele pe care și le dorește. Niciuna dintre cele două tehnici nu este foarte dureroasă, deoarece acest aspect ține de fiecare persoană în parte. 

Pentru a putea obține sprâncene de invidiat, este important să ajungi la un numitor comun împreună cu tehniciana ta, atunci când vine vorba despre trasarea conturului asupra sprâncenelor tale. După ce îți va fi aplicată anestezia locală, aceasta va începe să introducă în piele pigmentul asupra căruia ați convenit cu ajutorul unui aparat manual sau electric, după caz. 

Desigur, este nevoie de o îngrijire specială după realizarea procedurii de microblading sau micropigmentare, iar rezistența rezultatelor în timp depinde atât de eforturile tale, cât și de tipul de ten pe care îl ai. În acest caz, putem vorbi despre diferite modalități de micropigmentare, din care să o alegi pe cea mai potrivită:


  • Micropigmentare fir cu fir


Micropigmentarea fir cu fir a sprâncenelor este o tehnică ideală pentru persoanele cu tenul uscat sau normal și presupune trasarea unor linii fine peste firele naturale de păr, care oferă un aspect natural și îmbunătățit al sprâncenelor tale. Această tehnică este mai puțin recomandată persoanelor cu tenul gras deoarece pigmentul este mai greu absorbit în piele, iar, după scurt timp, acesta riscă să se disipeze și să conducă la un rezultat nedorit. 


  • Micropigmentare de tip powdering


Micropigmentarea sprâncenelor prin powdering produce un efect asemănător cu cel al fardului, diferența constând în faptul că rezultatele pot dura chiar și până la doi ani, în funcție de respectarea regulilor de îngrijire și tipul de ten. Dacă îți dorești să îți accentuezi sprâncenele într-un mod care să nu fie foarte grafic, această tehnică este ideală pentru tine. De asemenea, powderingul ajută și la ameliorarea asimetriei sprâncenelor. 


Dacă ai cicatrici în zona sprâncenelor sau nu ai sprâncene deloc


Fie că ai suferit un anumit accident sau ai trecut printr-o intervenție chirurgicală, fie că ai un tatuaj mai vechi pe care vrei să-l acoperi sau, din diferite motive, nu mai ai deloc sprâncene, micropigmentarea este soluția care te poate ajuta să obții sprâncenele pe care ți le-ai dorit mereu. Consultă-te cu tehniciana în privința tehnicii ideale, astfel încât să scapi de orice nemulțumire cu privirea la această parte a chipului tău. 

 

Există multiple modalități prin care poți obține sprâncene de invidiat. Fie că apelezi la un machiaj profesionist în cazul evenimentelor speciale, fie că programezi o ședință de microblading sau micropigmentare la Beauty Adventure, aici îți garantăm profesionalismul și consultanța de specialitate de care ai nevoie. 


Suna acum
Programează-te acum